Ga naar de inhoud

Informatie coronavirus

Gestaakte abonnementen

De lockdown heeft ons allemaal keihard geraakt. Ook wij hebben heel veel ingeleverd. Uit coulance voor onze trouwe abonnees die verplicht hun deuren moesten sluiten, hebben wij deze lopende abonnementen tijdelijk gestaakt. De abonnementen zijn tijdelijk stilgelegd en dus niet beëindigd, omdat we begrijpen dat een bedrijf dat tijdens de lockdown gesloten is, op dat moment niets aan een Leesmap abonnement heeft.

Wanneer de lockdown voor het bedrijf voorbij is, gaat het abonnement weer automatisch verder. De gestaakte periode zal achteraf niet meer in rekening worden gebracht, op voorwaarde dat de klant het abonnement niet voor 31 december 2021 beëindigd. In dat geval zijn we alsnog verplicht de gehele periode te verrekenen, aangezien wij de tijdschriften ook tijdens de lockdown hebben ingekocht.

Daarnaast geldt altijd een opzegtermijn van 13 weken.

Bezorging van de leesmap tijdens het coronavirus.

In verband met het besmettingsgevaar voor u en onze bezorger willen wij met u de volgende zaken voorleggen:

  1. Ruiling leesmap; ook als u thuis bent, gelieve de leesmap in een tasje (met het geld, bij contante betaling) voor de deur voor ruiling aan te bieden.
  2. Wilt u contante betaling vermijden. Betaal dan uw abonnement per automatische incasso per maand. Verstrek een machtiging of doe volgende week de uitgeprinte machtigingsformulier in het tasje.
  3. De leesmap leveren we zonder plastic omslag. “Volgens het RIVM is het risico van besmetting via post en pakketten heel klein. Het RIVM geeft het volgende aan. Een virus heeft altijd een mens of dier nodig om ‘in leven te blijven’ en zich te kunnen delen. Buiten het lichaam kan het virus maar kort overleven. Dat is afhankelijk van bijvoorbeeld het soort oppervlak, de temperatuur en de luchtvochtigheid. Zo overleeft het virus in het algemeen beter op harde/gladde materialen zoals plastic, metaal en glas en minder goed op poreuze oppervlakken zoals papier en karton. Voor meer informatie verwijzen we je naar de website van het RIVM.”

We volgen alle RIVM-richtlijnen en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. We zorgen ervoor dat onze medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo veilig mogelijk te werken. Onze bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.

Klik op het juiste filiaal om een automatisch incasso te verstrekken: