Ga naar de inhoud

Wat is de Leesmap?

De bezorging
Wekelijks komt de bezorger op een vaste dag en een vaste tijd bij u langs (indien mogelijk). Mocht u op dit tijdstip niet thuis zijn, verzoeken wij u de oude leesmap in de tas aan de deur te hangen of op een andere aan onze bezorger kenbaar gemaakte plaats te zetten. Als u de leesmap dan toch in handen heeft, is het handig voor u en onze bezorger als u de leesmap op volgorde legt (het hoogste tijdschriftnummer onderop en het laagste tijdschriftnummer bovenop). U weet dan dat de inhoud klopt en het is voor onze bezorger eenvoudig te controleren. Mocht er een wijziging in de bezorgdag of -tijd optreden, zullen wij u tijdig op de hoogte brengen.

De betaling
Wij hebben leesmappen in diverse prijsklassen, gekoppeld aan de ouderdom. De betaling van de leesmap kan op de volgende manieren:
• Contant per week aan de bezorger
• Automatische machtiging per maand
• Acceptgirokaart per kwartaal

Vakantie
Ons bedrijf bezorgt 52 weken per jaar en kent dus geen vakantiesluiting. Indien u op vakantie gaat, kunt u dit aan ons doorgeven en kan de leesmap tijdelijk worden gestopt. U hoeft dan ook niet te betalen. Wilt u i.v.m. uw vakantie vooruit uw mappen mee, dan dient u dit ook minstens vier weken van te voren aan te vragen. Vooruit mappen meenemen, is uitsluitend mogelijk indien onze voorraad dit toelaat.

Klachten
Heeft u klachten, in welke vorm dan ook, verzoeken wij u hierover contact op te nemen met onze klantenservice. Zij zullen alles in het werk stellen om u van dienst te zijn.

Knippen en scheuren
Wij verzoeken u om niet in de tijdschriften te knippen, te scheuren of puzzels in te vullen. U zou het zelf ook niet prettig vinden om een beschadigde leesmap te ontvangen.